Vi har opnået 4,6 stjerner på Google
5/5

Motel Garni

Aktiviteter i Blåvand

Få den ultimative Blåvand-oplevelse

Oplev Blåvands charme og spændende aktiviteter på din ferie, når du bor hos Motel Garni. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en unik ferieoplevelse, fyldt med både afslapning og sjove aktiviteter og oplevelser i Blåvand.

Udover de større turistattraktioner i Blåvand, kan vi også fortælle dig om de mere lokale og unikke seværdigheder, som du kan besøge. Vi deler gerne vores viden om vores lokalsamfund og alle de spændende aktiviteter, der er at finde i området. Så udforsk Blåvand med vores hjælp og skab minder for livet på din ferie.

 
Aktiviteter i Blåvand tæt på motel garni

Seværdigheder & Aktiviteter i Blåvand

Motel Garni tilbyder

Vi tilbyder en række faciliteter og bekvemmeligheder til vores gæster, herunder spil til både inde og ude, ravlygter som kan lejes for kun 20 DKK og gasgrill, som også kan lejes. Med disse faciliteter kan vores gæster få en aktiv og underholdende oplevelse under deres ophold på Motel Garni. Det er muligt at leje cykler inde i Blåvand by, eller lave aftale med os om at de kan leveres her på stedet. Ring for at aftale.

Spar på golfoplevelsen med Motel Garnis tilbud

Hvis du er interesseret i at spille golf under dit ophold, kan du få 100 kr. i rabat på greenfee, når du besøger Blåvandshuk Golfcenter. Dette er en fantastisk mulighed for at udfordre dig selv på golfbanen og samtidig nyde din ferie på Motel Garni. Så book din overnatning hos os og få mulighed for at spille golf til en reduceret pris.

Lokale aktiviteter i Blåvand - Vandreture, bunkere og krigshistorie

Du kan tage en vandretur i den smukke Blåvand Klitplantage, hvor du kan opleve den smukke danske natur og måske se et rigt dyreliv. Derudover kan du besøge Tirpitz Museum, som er et imponerende museum og monument, der hylder områdets historie og krigshistorie.

Lokale aktiviteter uden for Blåvand

En kort køretur væk finder du f.eks. Ribe, Danmarks ældste by, som byder på en imponerende historie og charmerende gader, der er fyldt med butikker og restauranter. Her kan du også besøge Ribe Domkirke, som er en af Danmarks ældste kirker og en arkitektonisk perle.

Hvad fortæller gæsterne om os

Sparsomt indrettet uden så meget pjat. Pænt, rent og overskueligt sted i gåafstand til havet og byen

Mette Vestergaard

Super flot sted og virkelig fine værelser...og så føler man en ægte gæstfrihed fra værterne... Helt sikkert 5 velfortjente stjerner... 🙏

Johnny pedersen

Det er et hyggeligt sted og vi regner med at vi kommer igen🙂

Jeanette Sørensen

Hel fantastisk, så skønne værter smilende og hjælpsomme og friske. Vi kommer gerne igen👍🌄.

Jonna Claville

Tusind tak for et dejligt ophold hos Jer - det gør vi meget gerne igen 🥰 Skønt værelse, rent og pænt over alt og hvis I næste gang også kan levere så smukt et vejr, ja så kan man ikke forlange mere 🥰🥰 Held og lykke fremover. De bedste hilsner Sanne og Preben, Ribe

Sanne Madsen

Har lige boet på motel Garni i tre dage , dejligt sted alt er i orden og sengene rigtig gode. Vi fik set en masse dejlige steder og man har selve byen i gåafstand , det er helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til 😄

Bente Pedersen

Super lækkert sted at bo ...imødekommende værtspar

Dorthe Sørensen

Dejlig sted, pænt og rent og god service 👍kommer der gerne igen

Inger Damgård Jensen
0
+
Tilfredse gæster

Blomster i vase